O Nama

Vodič je napravljen da Vam omogući izuzetna uživanja i učini Vas srećnim.
Bilo koju destinaciju da izaberete iz Vodiča napravićete odličan izbor. Izabrali smo za Vas best buy destinacije iz ugostiteljstva, šopinga, krstarenja, kulture, noćnog provoda, lova, ribolova, sportskih i ekstremnih aktivnosti...
Jednostavan i jedinstven koncept korišćenja, bez kupona, vaučera...
Mogućnosti uštede su neograničene. Vodič možete koristiti svakog dana, u roku od godinu dana od dana kupovine, NA PREKO STO MESTA, NEOGRANIČEN BROJ PUTA i time na svakom mestu dobiti popust od 10 - 50%.
Svi prezentovani subjekti u Vodiču su se ugovorom obavezali da ispune popute koje su sami odredili i definisali i koji su prezentovani u Vodiču.
Ukoliko biste želeli da neke nove destinacije i subjekte vidite u sledećem izdanju Vodiča, pišite nam preko sajta www.mojvodic.rs, ili na mejl office@mojvodic.rs.


Istina, nije bajka

Dečak rođen u Srbiji 1956. godine, raste uz majku bez oca, završava ekonomski fakultet, osniva porodicu, dobija troje dece i posle 53 godine života, upoznaje brata po ocu, rođenog u Strazburgu, koji ima dve sestre bliznakinje, rođene istog dana i meseca kao i ostavljeni dečak, samo 10 godina kasnije. Susret prepun emocija, rađa bratsku ljubav i Moj Vodič.
Restoran upoznavanja: Poslednja Šansa, Tašmajdan - novi početak.

U zahvalnost...