Dominic Luxury Suites

Hotel

Share:

Vodič vam garantuje popuste od 10-50%

Naručite Vodič online, uštedite 20% i saznajte konkretne popuste za svaki od preko 100 subjekata u Vodiču


Info


Opis


Dominic Luxury Suites je Vaše tajno mesto u samom srcu Beograda. Lociran na četvrtom spratu autentične komercijalno - rezidencijalne zgrade na terazijama, na nekoliko koraka od geografskog centra grada.OVAJ LUKSUZNO OPREMLJENI „URBAN STAY” OBJEKAT JE SKRIVEN OD POGLEDA, I U PRAVOM DUHU BEOGRADA, NJEGOVE ČARI SE OTKRIVAJU SAMO ONIMA KOJE PRIMI U SVOJE SRCE.
AKO NISTE LJUBITELJ VELIKIH HOTELA, UDALJENIH OD CENTRA I PREPUNIH NEPOZNATIH LICA, ŽELITE DISKRETAN BORAVAK U AUTENTIČNOM AMBIJENTU U SAMOM SRCU GRADA, U LUKSUZNO DIZAJNIRANIM APARTMANIMA, DOMINIC LUXURY SUITES, JE MESTO KOJE ĆE UČINITI DA VAŠ BORAVAK U BEOGRADU BUDE ISKUSTVO KOJE SE PAMTI.
ZNAMO DA NE ŽELITE DA PROVODITE PREVIŠE VREMENA U TRANSPORTU PO GRADU, LUTAJUĆI U POTRAZI ZA MESTIMA OD INTERESA. DOMINIC LUXURY SUITES SE NALAZI U SAMOM CENTRU GRADA, PREPUNOM ISTORIJSKIH SPOMENIKA, PEŠAČKIH ZONA, RESTORANA, KAFIĆA I NOĆNIH KLUBOVA. BILO DA ŽELITE DA SE PROŠETATE KNEZ MIHAILOVOM ULICOM ILI KALEMEGDANSKOM TVRĐAVOM, POSETITE MUZEJE, RUČATE U NEKOM OD POZNATIH RESTORANA ILI SE OPROBATE U ČUVENOM BEOGRADSKOM NOĆNOM ŽIVOTU, SVE LOKACIJE SE NALAZE NA NEKOLIKO MINUTA PEŠICE.
ONO ŠTO DOMINIC LUXURY SUITES IZDVAJA OD OSTALIH HOTELA I BORAVAKA KAO NOVI KONCEPT „URBAN STAY-A”, JESTE ČINJENICA DA JE DOMINIC VAŠ GOSTOLJUBIVI DOMAĆIN, ALI I DOBAR SAVETNIK. USLUGA KOJU PRUŽAMO NE OGRANIČAVA SE SAMO NA HOTEL. BILO KOJE PITANJE DA IMATE , LJUPKE I NASMEJANE SAVETNICE ĆE VAM BITI NA USLUZI, UVEK DOSTUPNE NA TELEFONU ZA GOSTE HOTELA, DAĆE VAM NAJBOLJE SAVETE VEZANE ZA BORAVAK U GRADU, ORGANIZOVATI IZLASKE, REZERVISATI MESTA U NAJBOLJIM KLUBOVIMA I RESTORANIMA, OBEZBEDITI KARTE ZA KONCERTE I UČINITI DA SE U BEOGRADU NIKAD NE OSEĆATE IZGUBLJENO.

Već ste bili ovde? Voleli bi da čujemo vaše mišljenje.

    Kako su drugi glasali:

  • Ambijent:

  • Osoblje:

  • Hrana:

  • Higijena:

  • Cena/Kval:

  • Prosek:

comments powered by Disqus

Vrati se na početak