D Bar

Kafic

Share:

Vodič vam garantuje popuste od 10-50%

Naručite Vodič online, uštedite 20% i saznajte konkretne popuste za svaki od preko 100 subjekata u Vodiču


Info


Opis


Još jedan bar našao je svoje mesto na Dorćolu i udobno se smestio na uglu Dositejeve i Gospodar Jovanove ulice. Preko dana ovo je idealno mesto za kafu s prijateljima ili poslovnim partnerima, dok se uveče muzika pojačava, pravi se gužva i D bar pretvara se u mesto za dobar provod. Ovaj lokal, kao jedan od retkih u Beogradu, muzičkom izboru pristupio ozbiljno i profesionalno angažujući muzičkog urednika. DJ Petko s Radio Studija B (Playground Radio Show) uređuje dnevne i noćne plej-liste u ovom lokalu. Dnevne liste obuhvataju savremene varijante džeza isprepletane sa bosa novom, esid džezom, neo soulom, dok su noćne liste uglavnom orijentisane ka plesnoj muzici, haus i soulful haus ritmovima.

Posebna pažnja posvećena je i koktelima, a profesionalni barmeni zaslužni su za kreiranje jedinstvenih kombinacija pića koje će zadovoljiti i najzahtevnije goste. U ponudi su i druga kvalitetna alkoholna i bezalkoholna pića na koja se ne nailazi tako često u gradu.

Radno vreme lokala je od devet ujutro do dva posle ponoći, a ovo je i jedno od retkih mesta gde se ne prave rezervacije. Za one koji više vole dnevnu varijantu, ovde će spremiti kafu po njihovom ukusu, bilo da je to moka, kafa sa dodatkom različitih sirupa ili nes kafa na više načina. Za udobnost gostiju i prijatan ambijent pobrinule su se arhitekte Jovana Milovanović i Aleksandar Popović, koji su dizajnirali enterijer. U lokalu ima mesta za 80 gostiju, a u planu je i bašta u kojoj će moći da se smesti 70 ljudi.

Već ste bili ovde? Voleli bi da čujemo vaše mišljenje.

    Kako su drugi glasali:

  • Ambijent:

  • Osoblje:

  • Higijena:

  • Cena/Kval:

  • Prosek:

comments powered by Disqus

Vrati se na početak